Nincs jó gyógyszertár a környékeden? Válaszd a Prevenciót!

Szponzorált tartalom

online gyógyszertár

online gyógyszertár

Te hogyan élted meg azt az időszakot, amikor úgy igazából „felnőttél”? Tehát mondjuk kikerültél az iskolából, elszakadtál az otthoniaktól, külön költöztél és rád maradtak a számlák, valóban önfenntartónak és önálónak kellett lenned, függetlenül attól, hogy azért lehet, hogy a háttérben ott maradt a család, szükség esetén támogatni. Ez az időszak határozottan nem könnyű, sokaknak meggyűlik vele a baja, de azért szerintem szinte mindenkinek sikerül ezen több-kevesebb sikerrel átlendülnie és megállnia a saját lábán; teljesen természetes, hogy okoz nehézségeket, főleg a kezdetekkor. Ilyenkor nagyon sok dolgot kell összehangolni, minden a munka köré fog szerveződni, ami már kötöttebb, mint adott esetben az iskola; ha valaki családot alapít, arról már nem is beszélek, hihetetlen munka gördülékennyé logisztikázni egy napot. Ha messze költözöl, meg kell tanulni azt is, hogy mit honnan érdemes beszerezni, hiszen senki nem szeretne feleslegesen többet költeni vagy problémásabb forrásokat választani – ennek kialakításához is idő szükséges, és jó, ha ehhez akad némi segítsége az embernek.

Nekem például, ha nem azonnal van szükségem bármilyen, gyógyszertárakban is forgalmazott készítményre, akkor biztos, hogy az első utam a Prevenció Patika oldalára vezet! Bizonyos összeg felett a Prevenció Patikánál ingyenes szállítást biztosítanak, és természetesen az áraik is kiválóak, nem véletlenül választom őket szinte minden alkalommal. Kiemelném, hogy van külön menüpontjuk, ahol a kifejezetten extra akciókkal és feltűnően jó árfekvésű termékek között is tudsz válogatni. Csomagodat több módon is átveheted: egyrészt futárral, házhozszállítást igénybe véve, ebben az esetben egy lépést sem kell tenned otthonodtól vagy munkahelyedről. De megoldható a rendelés érkeztetése csomagpontokra is, amely jó lehetőség, ha kicsit olcsóbb módszert szeretnél vagy nem vagy benne biztos, hogy az elkövetkezendő napokban megoldott lenne- e az átvétel a rendelési címre. Jó ideje problémát jelentenek még a vényköteles termékek megrendelései is országszerte, hiszen már csak szakképzettséggel rendelkezők szállíthatnak ki ilyeneket – a Prevenció Patikánál 19.990 Ft feletti megrendelés esetén három megyében is igénybe vehető ez a szolgáltatás, így mindenképpen érdemes ilyenben is gondolkodni! Mindemellett Szegedi üzletükben is lehetséges a díjmentes átvétel.

Hivatalos gyógyszertárként természetesen a Prevenció Patikánál is van lehetőséged egészségpénztári kártyára vásárolni – hogy ne legyenek kétségeid efelől, a teljes partnerlistájuk elérhető a weboldalukon is, de szinte minden egészségpénztár szóba jöhet ilyen esetben.

Sajnos néhány webáruháznál előfordult az elmúlt időszakban, hogy a rendelés leadása megtörtént egy bizonyos árral, de mire oda került volna a sor, hogy fizessünk is, az áruház csak egy értesítést küldött, hogy az árak azóta emelkedtek – sőt üzletekben is volt már velem hasonló. Ezek korrektségét vagy jogszerűségét nem szeretném itt firtatni, viszont szeretném kiemelni, hogy a Prevenció Patika esetén ilyen biztosan nem fog előfordulni, mert minden termékükre 100%-os árgaranciát vállalnak, hogy biztosan ne érjen kellemetlen meglepetés!

Saját tapasztalatom az, hogy a szállítás is nagyon gyors és gördülékeny náluk, sosem kellett amiatt aggódnom, hogy esetleg csak sok napos átfutás után kapom meg a csomagomat tőlük: hihetetlenül gyorsan dolgoznak, a többi pedig már természetesen a futárokon múlik. Mint láthatod, mindenképpen megéri a Prevenció Patikát választani, hiszen bármikor a segítségedre lehet. Nem kell aggódni, ha nincs olyan patika a közeledben, ahová bármilyen kéréssel szívesen betérnél a receptköteles vagy valóban nagyon sürgős gyógyszereken kívül, ha őket választod!