A balatonpro.hu Home – BalatonPRO oldala hasznos infókat tartalmaz.

Szponzorált tartalom

home - balatonpro

home – balatonpro

A mai hasznos oldal, amit szeretnék veletek megosztani nem más, mint a balatonpro.hu. Ez egy olyan vállalkozás oldala, ahol különböző vitorlázós vizes programokat lehet foglalni, a céges csapatépítő rendezvényektől egészen a romantikus, naplementés lánykérésig bezárólag. Az idei nyáron rám maradt egy lánybúcsú megszervezése, ennek kapcsán találtam rá tulajdonképpen erre az oldalra. A Home – BalatonPRO lapról elindulva pedig egészen sok hasznos infót lehet szerezni és egy konkrét képet kapni arról, hogy milyen lehetőségek vannak egy balatoni vizes program megszervezésére.

Nekem eleve nagyon szimpatikus az, hogy ne csak egy tipikus bulizós este legyen a lánybúcsú program, hanem valami jóval tartalmasabb ennél. Például az, hogy felpattanunk egy vitorlásra és bejárjuk a balatoni hihetetlen kékséget, miközben mindenkinek megvan a maga feladata a hajón és ezáltal akár új kihívások elé állhat. Arról aztán nem is beszélve, hogy mennyivel királyabb dolog a tó közepén fürdeni, mint a parton mindenki mással együtt. Szerintem a legtutibb egyértelműen az, mikor kiköt a hajó valahol a kristálytiszta vízben és onnan lehet ugrálni a fejeseket és a nagyot csobbanó bombákat is. Én ezt mindennél jobban szeretem, ezért mondjuk nem is kérdés, hogy miért választottam a Home – BalatonPRO oldalon keresztül egy lánybúcsú csomagot, amire nagyon könnyen rádumáltam a társaság másik felét is. Szeretem az ilyen könnyű meccseket azokban a témákban, amikor ekkora embertömeget kell egyszerre mozgatni.

Szóval ha ti is vitorláznátok egy jót, akkor látogassatok el a balatonpro.hu weboldalra, ahol számos vitorlázós program közül választhatjátok ki, hogy éppen melyikre szeretnétek menni csapatostul, vagy csapat nélkül, lánybúcsúra, legénybúcsúra, lánykérésre, fiúkérésre, vagy bármire.