Egyedi póló osztálybulira.

Szponzorált tartalom

egyedi póló készítése

egyedi póló készítése

A középiskolás évek egyik meghatározó eseménye az úgynevezett kampányhét. Ekkor a tizenegyedik évfolyam osztályai harcolnak azért, hogy megnyerjék a diákigazgató választást, és egy teljes napig az ő jelöltjük irányíthassa az iskola életét. Ehhez a programhoz nyilvánvaló, hogy szükséges egy egyedi póló készítése is.

A testvérem ugyanabba a suliba jár, ahova én. Nekem annyira jó élmény volt a kampány hete, hogy már rendesen izgultam, amikor közeledett az övé. Szerencséjük volt velem: rutinos öreg rókaként már sok tippet adhattam nekik arról, hogyan kell leszervezni egy hatásos kampányhetet, és tőlem kapták azt a tippet is, hogy a lolmarkt.hu-ról rendeljenek pólót.

Sajnos ezt mi anno elrontottuk. Nagyon rossz minőségű, silány felsőket kaptunk annak ellenére, hogy egy vagyont fizettünk. A lolmarkt.hu-val később szereztem tapasztalatot, de azt kell mondjam, az egyedi póló készítése az ő specialitásuk.

Ahhoz, hogy rendelhessünk tőlük, szükséges egy megbeszélés. Kézenfekvő lett volna, hogy a helyi plázában lévő üzletbe menjünk be mindezt leegyeztetni, ám ez 30 tinédzser kíséretében nem egy idegkímélő hadművelet. Miután ezt átgondoltam, inkább a telefonos egyeztetést választottam.
A minta megvolt, hogy mit akarunk, továbbá az oldalukon fentlévő mérettáblázatnak köszönhetően előre összeírtuk, kire, milyen méret kell majd. Az egyeztetés gördülékenyen zajlott, csupán egy gonddal kellett szembenézni: a tinik nem a legjártasabbak még a szervezkedés terén, így sajnos túl későn jutott eszükbe, hogy meg kéne mindezt rendelni, továbbá a keretük is szűkös volt, hiszen az osztálypénzből nem csak ezt kellett kifizetni. Szerencsére a lolmarkt.hu csapata megértően fogadta ezeket, és átérezték, mennyi jelent az osztálynak ez a kampánypóló. Ugyan szükséges volt egy kis variálás, szervezkedés, de végül a rendelés napjának délutánján visszajeleztek, hogy megoldják, hogy a kért határidőre elkészüljenek a pólók.

A hírt nagy örömmel fogadta az osztály, nagy lázban égtek már előre. A csomagot nem az iskolához, hanem haza, hozzánk kértem, nehogy megrohamozzanak a gyerekek a futár érkezésekor. A pólókat ellenőriztem, és most sem kellett csalódnom. A felsők egytől egyig minőségi alapanyagból készültek, és a minta is nagyon vagányul nézett ki rajta.

Másnap bevittem a suliba. A méretek stimmeltek, aminek nagyon örültem. Bár cserére nem lett volna már időnk, szükség sem volt rá.

A fizetést is rugalmasan, átutalással meg lehetett oldani. Ennek azért volt jelentősége, mert így könnyen tudta igazolni az osztály, hogy költötték az osztálypénzt.

A kampány jól sikerült, a pólók nagy sikert arattak. Sok-sok élménnyel gazdagodtak a tesómék is, akárcsak én, amikor gimis voltam. A lolmarkt.hu oldalról rendelt egyedi póló minden fiatal számára egy olyan emlék lesz, amit szívesen őriz majd.
Apropó, fiatalság: annyira örültek, hogy a végén még egy köszönőlevelet is készítettek a LOLmarkt dolgozói számára, és a Facebookon rögtön kapott a cég oldala 30 új, lelkes követőt.